Applicatiebeheer voor het voortgezet onderwijs

Het onderwijs is de afgelopen jaren sterk afhankelijk geworden van de ICT  en diverse applicaties zoals Magister, Somtoday, Presentis, Its Learning en Zermelo. Deze applicaties zijn (bijna) niet meer weg te denken binnen het onderwijs en wanneer deze (tijdelijk) niet beschikbaar zijn verstoort dit het onderwijsproces ernstig.

De inrichting, onderhoud en uitrol van deze applicaties moeten dan ook correct worden gedaan. De applicatiebeheerder heeft hierin een belangrijke rol en wanneer hij of zij (tijdelijk) niet beschikbaar is kan dit tijdens examens of start van het schooljaar een groot probleem zijn.

Het is ook goed mogelijk dat uw school moeite heeft om een (parttime) vacature te vervullen of complexe zaken binnen uw (kleine) team uit te voeren. We kunnen ons ook voorstellen dat u een achterwacht wilt hebben voor drukke periodes of uw (nieuwe) beheerder extra ondersteuning/begeleiding nodig heeft i.v.m. uitrol van nieuwe functionaliteiten of projecten.

Wij kunnen u in deze en vele andere situaties helpen met ervaren onderwijs specialisten die op contract, interim of tijdelijke basis uw komen helpen. Wij verzorgen het beheer voor diverse onderwijs systemen zoals:

Magister  

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.