Budget webhosting

Wanneer u op zoek bent naar opslagruimte en een domeinnaam voor uw privé of non-profit website, dan zijn onze budget hosting diensten dé oplossing. Wij bieden voor een zeer scherpe prijs een complete oplossing , bestaande uit veel opslagruimte, gratis domeinnaam, databases, e-mail diensten, controle paneel, website builder en een handige tool waarmee u in een paar muisklikken tientallen applicaties kunt installeren.

Alle budget hosting accounts komen inclusief Installatron tool waarmee u in een paar muisklikken ruim 120 verschillende applicaties zoals WordPress, Drupal, Joomla of Magento kunt installeren. Tevens heeft u de mogelijkheid om via onze website builder uw website te ontwerpen; zonder technische kennis een mooie website!

Het beheren van uw website (ruimte) maken we extra eenvoudig door te werken met het DirectAdmin controlepaneel (configuratie) en de Installatron update tool zorgt ervoor dat uw website automatisch voorzien wordt van de laatste updates. Voor het beheren van uw website heeft u dus niet meer een (dure) specialist nodig.

Wij maken voor onze budget hosting diensten gebruik van servers gehost in Nederland zodat uw website voor bezoekers uit Nederland sneller bereikbaar zijn dan buitenlandse hosting diensten. Naast snelheidswinst is het ook fijn om te weten dat uw data en e-mail onder Nederlandse wetgeving valt.

Op dit moment bieden wij drie budget hosting accounts aan die voor (bijna) iedereen een passende oplossing zijn.  Deze accounts zijn als volgt samengesteld:

Tijdelijk op alle budget hosting accounts 100% extra opslagruimte gedurende de gehele contract periode!

Pakketnaam: Start NL Basis NL Extra NL
Opslagruimte: 500MB nu 1000MB 750MB nu 1500MB 1000MB nu 2000MB
Datatransfer: 5GB 10GB 10GB
Gratis NL domein: Ja Ja Ja
Spamfilter: Ja Ja Ja
CGI & Perl scripting: Ja Ja Ja
PHP5 en/of PHP7: PHP7 PHP7 PHP5 & PHP7
Aantal MySQL DB: 1x 2x 5x
Webmail: Ja Ja Ja
POP3/IMAP mail: Ja Ja Ja
Aantal e-mail accounts: 1x 5x 10x
E-mail forwarders: Ja Ja Ja
Mailinglijsten: Nee (i) Nee (i) Nee (i)
Catch-all e-mail: Ja Ja Ja
FTP accounts: 1x 1x 1x
Cron-Jobs: Nee (i) Nee (i) Nee (i)
DNS control: Nee (i) Nee (i) Nee (i)
Multiple domeinen: Nee Nee Ja, max 5 stuks
Sub-Domeinen: Nee (i) Nee (i) Nee (i)
Controle paneel: Ja, DirectAdmin Ja, DirectAdmin Ja, DirectAdmin
App installer: Ja, Installatron Ja, Installatron Ja, Installatron
Website update tool: Ja, via DA Ja, via DA Ja, via DA
Backup-tool: Ja Ja Ja
Statisieken Ja Ja Ja
Prijs per jaar: €10,95 (all-in) €12,95 (all-in) €14,95 (all-in)
[ bestellen ] [ bestellen ] [ bestellen ]

Meer informatie?
Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien vragen heeft over welk pakket de beste keuze is of hoe u een bestaande website kunt verhuizen naar ons? In die gevallen kunt u natuurlijk gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor ons?
In Nederland zijn honderden grote- en kleine hostingproviders actief. We beseffen heel goed dat de keuze groot is. Wat ons uniek maakt is dat wij een stabiele partner zijn (we bestaan al ruim 18 jaar) en streven naar een persoonlijk contact. U bent bij ons niet een (ticket)nummer maar een persoon en we zullen er alles aan doen om u verder te helpen.

Extra informatie

  • U ontvangt bij uw hosting account één gratis NL of EU domeinnaam. Tegen een kleine meerprijs kunt u extra of een ander type domeinnaam kiezen. Kijk voor meer informatie bij domeinregistraties.
  • Wij berekenen geen setup of administratie kosten bij het afsluiten van het contract en ook niet bij verleningen.
  • Een hosting contract sluit u af per 12 maanden en voldoet u ook in één keer binnen 14 dagen na het bestellen van uw pakket.
  • Het opzeggen van uw hosting contract kan op ieder moment, maar uiterlijk 14 dagen voor het verlopen van het jaarcontract i.v.m. het verlengen of het laten vervallen van uw domeinnaam.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, ook wanneer u gevestigd bent in het buitenland.