Internetservices

Voor het maken van een website heeft u naast enige kennis ook een partner nodig voor het registeren van uw domeinnaam, verzorgen van de website & e-mail hosting en het vastleggen van een SSL certificaat. Applicatiewijs kan u bij dit gehele proces verder helpen en we hebben hiervoor een eenvoudig stappenplan gemaakt:

De eerste stap voor het beginnen van een website is het bedenken van een mooie, creatieve en vooral originele domeinnaam. Helaas zijn al veel domeinnamen geregistreerd maar via de onderstaande tool kunt u testen of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

Voer hieronder de gewenste domeinnaam in:

De tweede stap is het vastleggen van een beschikbare domeinnaam als losse domeinnaam of met een hosting pakket. Een losse registratie verzekerd u ervan dat de domeinnaam uw eigendom is voor later gebruik. De combinatie met een hosting pakket levert u een mooie korting op en tevens zorgen wij voor het installeren van een SSL-certificaat & en maken wij uw e-mail aan.

De laatste stap is het ontwikkelen van uw website iets wat u zelf kunt doen d.m.v. één van de bijna 100 gratis apps die wij aanbieden. Wanneer u hiervoor geen tijd of kennis heeft kunt u het ook laten ontwikkelen door ons. Wat u ook kiest in alle gevallen helpen wij u graag verder ook als u vastloopt met zelfstandig bouwen van uw website.