Aanpassing bestaande hosting accounts/contracten

Wij leveren al tientallen jaren hosting diensten en in die periode zijn er ook klanten vanaf het eerste uur die nog steeds bij ons klant zijn. De wereld is echter behoorlijk veranderd en waar vroeger een hosting account met 500MB ruimte voor e-mail en web ‘extreem’ was loop je nu echt wel tegen grenzen aan. Tegelijk bieden wij andere accounts aan die meer bieden voor lagere prijzen en een beter alternatief zijn.

We hebben daarom besloten om vanaf 1 januari alle bestaande accounts te upgraden naar accounts die meer functionaliteit en ruimte bieden tegen de zelfde of zelfs iets minder geld. Dit betekend dat in uw controle paneel extra opties beschikbaar komen, meer ruimte beschikbaar is en dat op toekomstige facturen een ander account type staat. In de meeste gevallen is de nieuwe prijs lager, gelijk of een paar cent verschil een klein deel van de klanten zal een duurder account op zijn/haar factuur zien inclusief een korting zodat de prijs (nagenoeg) gelijk blijft.

Wij hebben geprobeerd iedereen meer ruimte/functionaliteit te geven tegen het zelfde of lagere tarief. Wanneer u vragen heeft over de wijzigingen of u wilt hem tussentijds opzeggen dan kunt u contact met ons opnemen.