Coronavirus (COVID-19) informatie

Het coronavirus (COVID-19) heeft een enorme invloed op de bedrijfsvoering van veel bedrijven en privé levens van mensen. Deze bizarre tijd heeft ook invloed op onze dienstverlening en daarom willen we het onderstaande graag onder je aandacht brengen:

HOSTING & DOMEINREGISTRATIES
Alle hosting activiteiten worden zonder onderbreking voortgezet. Het datacentrum kunnen wij normaal betreden, onderhoud kan plaats vinden en nieuwe en bestaande klanten worden volledig ondersteund.

WEBDESIGN
Het is op dit moment niet mogelijk om bij u langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Alle intake gesprekken voor een nieuwe website voeren wij via de telefoon of videoconferencing.

TRAININGEN
Het is op dit moment NIET mogelijk om trainingen op locatie te verzorgen. Wel bieden we de mogelijkheid aan om via videoconferencing maatwerk trainingen te verzorgen (tegen aangepaste lagere tarieven).

APPLICATIEBEHEER 
Het is op dit moment NIET mogelijk om op locatie applicatiebeheer uit te voeren, wel bieden we de mogelijkheid aan dat we remote uw applicaties beheren, inrichten en optimaliseren.

E-COMMERCE
Alle e-commerce activiteiten via zowel partner websites als onze eigen webwinkel gaan door. We leveren alle bestellingen tijdig uit en kunnen in 90% van de tijd ook daadwerkelijk binnen één werkdag leveren. Het is tijdelijk NIET mogelijk om bestellingen af te halen.

ALGEMEEN
Het corona virus heeft geen grote invloed op onze bedrijfsvoering of inkomsten. Er zijn inkomsten weggevallen uit onze onderwijsdiensten (trainingen, beheer) maar dit compenseren we grotendeels door meer inkomsten uit de e-commerce en hosting activiteiten.

We zien wel dat veel van onze (hosting) klanten grote hinder ondervinden van de bedrijfssluitingen. We willen onze klanten dan ook graag helpen en bieden daarom alle klanten nu zonder extra kosten een betalingstermijn van 30 dagen aan. Tevens willen we alle ondernemers uit onze regio graag helpen, heeft u geen website? Neem dan contact aan voor een passende oplossing, tegen lage (uitgestelde) kosten.

VRAGEN?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.