Meer functies, lagere prijzen.. Het vernieuwde hosting aanbod!

Wij bekijken regelmatig ons aanbod van hosting accounts om deze marktconform en concurrerend te houden.

We hebben de conclusie getrokken dat de budget hosting diensten niet meer van deze tijd zijn (harddrive storage) en hebben daarom ons aanbod veranderd in één soort hosting (SSD) met drie oplossingen (budget tot high-end). De aanpassing van het aanbod heeft de volgende gevolgen per 10 mei 2019:

  • Budget hosting (vervallen)
    Het is niet meer mogelijk om budget (niet SSD hosting, verouderde techniek) accounts af te sluiten. Hiermee vervallen de Start NL 500MB, Basis NL 750MB en Extra NL 1GB accounts voor nieuwe klanten.
  • Quality SSD hosting (vervallen)
    Het is niet meer mogelijk om Quality SSD hosting accounts af te sluiten. Hiermee vervallen de Expert SSD 2.5GB en Zakelijk SSD 5GB accounts voor nieuwe klanten.
  • Hosting (nieuw, algemene noemer)
    We bieden vanaf nu drie accounts die zowel prijstechnisch als kwalitatief interessant zijn. De nieuwe accounts zijn:  AW-Start (1GB), AW-Basis (3GB) en AW-Pro (5GB). Het AW-start zetten we in als budget account het AW-basis en AW-Pro account voor heavy users. Voor compleet vernieuwde aanbod kunt u hier kijken.

Voor bestaande klanten veranderd niets, de contracten en prijzen veranderen we niet. Het is namelijk wel mogelijk om zonder boete te down- of upgraden als er een nieuw pakket is die beter bij u past. Neem voor down- of upgrades contact met ons op.

Geplaatst in nieuws.