Onderwijsservices

Het onderwijs is de afgelopen jaren sterk afhankelijk geworden van (school) administratiesystemen zoals Magister, Somtoday en Afas. Deze applicaties zijn (bijna) niet meer weg te denken en het (tijdelijk) niet beschikbaar hebben ervan verstoort het onderwijsproces. Wij kunnen u op dit soort momenten helpen, adviseren en begeleiden. Hiervoor bieden wij een drietal diensten aan namelijk:

  • (Interim) applicatiebeheer 
    Wij ondersteunen uw applicatiebeheerder bij de inrichting en optimalisatie. Wanneer hij/zij wegens omstandigheden of vertrek niet beschikbaar is kunnen we (tijdelijk) het applicatiebeheer volledig verzorgen.
  • Trainingen
    Heeft u nieuwe medewerkers die geschoold moeten worden of vraagt de implementatie van nieuwe functionaliteit bijscholing van medewerkers? Wij kunnen u helpen met maatwerk trainingen bij u op locatie!
  • Advies & projectbegeleiding 
    Herkend u het dat systemen of processen niet zo vlekkeloos lopen? Wilt u meer uit uw (school)administratie halen maar u weet niet hoe? Heeft u hulp nodig bij het informeren en begeleiden van uw organisatie bij het implementeren van nieuwe functionaliteiten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?  Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.