Quality SSD hosting

Wanneer u op zoek bent naar website ruimte en een domeinnaam voor uw webwinkel, onderneming, school of instelling dan zijn onze SSD hosting dé oplossing. Wij bieden een zeer compleet product tegen een zeer scherpe prijs op basis van SSD storage. Het voordeel hiervan tegenover ‘budget’ hosting diensten met traditionele opslag, is dat de bezoekers uw website als sneller zullen ervaren. En uw klant (bezoeker) is koning, dus u wilt ze de best mogelijke ervaring aanbieden.

Naast ons snellere SSD hosting platform bieden we natuurlijk méér, zoals een hoge uptime garantie (99,8%), veel opslagruimte en (bijna) onbeperkte mogelijkheden!

Wij bieden bijvoorbeeld al onze SSD klanten de tool Installatron aan waarmee u meer dan 120 volledige applicaties kunt installeren zoals WordPress, Magento, Drupal etc. Hierdoor kunt u zonder technische kennis zelf een unieke website in elkaar klikken!

We snappen heel goed dat u als ondernemer geen tijd heeft om (zelf) complexe zaken op te lossen. Daarvoor hebben we een oplossing gezocht in een controle paneel die u het werk uit handen neemt. En mocht het dan nog niet lukken, dan staan we voor u klaar!

Voor onze SSD hosting maken wij gebruik van servers in het SIG Telehousing datacentrum in Groningen. Dit heeft als voordeel dat de reactie tijden voor bezoekers hoger liggen dan bijv. hosting in Amerika en als tweede, en misschien belangrijkste voordeel, dat uw data en e-mail onder Nederlandse wetgeving valt.

Wij bieden naast maatwerk ook twee standaard SSD hosting accounts aan die voor de meeste klanten meer dan voldoende zijn. De specificaties van deze accounts zijn als volgt:

Tijdelijk op alle SSD hosting accounts 100% extra opslagruimte & onbeperkte datatransfer (fup) gedurende de gehele contract periode!

Pakketnaam: Expert SSD Zakelijk SSD
Opslagruimte: 2,5GB nu 5,0GB 5GB nu 10,0GB
Datatransfer: 15GB nu onbeperkt 25GB nu onbeperkt
Gratis NL domein: Ja Ja
Spamfilter: Ja Ja
CGI & Perl scripting: Ja Ja
PHP5 en PHP7: Ja Ja
Aantal MySQL DB: 10x 20x
Webmail: Ja Ja
POP3/IMAP mail: Ja Ja
Aantal e-mail accounts: 25x Onbeperkt
E-mail forwarders: 50x Onbeperkt
Mailinglijsten: Nee Onbeperkt
Catch-all e-mail: Ja Ja
FTP accounts: 1x 5x
Cron-Jobs: Nee Ja, via Helpdesk
DNS control: Nee Ja, via Helpdesk
Multiple domeinen: Ja, max 25 stuks Ja, max 25 stuks
Sub-Domeinen: Ja, max 25 stuks Ja, max 50 stuks
Controle paneel: Ja, DirectAdmin Ja, DirectAdmin
App installer: Ja, Installatron Ja, Installatron
Website update tool: Ja, via DA Ja, via DA
Backup-tool: Ja Ja
Statisieken Ja Ja
Prijs per jaar: 29,95 39,95
[ bestellen ] [ bestellen ]

Meer informatie?
Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien vragen heeft over welk pakket de beste keuze is of hoe u een bestaande website kunt verhuizen naar ons? In die gevallen kunt u natuurlijk gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor ons?
In Nederland zijn honderden grote- en kleine hostingproviders actief. We beseffen heel goed dat de keuze groot is. Wat ons uniek maakt is dat wij een stabiele partner zijn (we bestaan al ruim 18 jaar) en streven naar een persoonlijk contact. U bent bij ons niet een (ticket)nummer maar een persoon en we zullen er alles aan doen om u verder te helpen.

Extra informatie

  • U ontvangt bij uw hosting account één gratis NL of EU domeinnaam. Tegen een kleine meerprijs kunt u extra of een ander type domeinnaam kiezen. Kijk voor meer informatie bij domeinregistraties.
  • Wij berekenen geen setup of administratie kosten bij het afsluiten van het contract en ook niet bij verleningen.
  • Een hosting contract sluit u af per 12 maanden en voldoet u ook in één keer binnen 14 dagen na het bestellen van uw pakket.
  • Het opzeggen van uw hosting contract kan op ieder moment, maar uiterlijk 14 dagen voor het verlopen van het jaarcontract i.v.m. het verlengen of het laten vervallen van uw domeinnaam.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, ook wanneer u gevestigd bent in het buitenland.